Arsenal-tähti närkästytti skotit tuuletuksellaan – mieheltä erikoinen selitys

© Kuva: Getty Images

Skotlanti ja Englanti pelasivat eilen 2–2 tasapelin Skotlannissa pelatussa MM-karsintaottelussa. Englannin 1–0 maalin viimeistellyt Alex Oxlade-Chamberlain herätti suuttumusta skotlantilaisissa, kun hän ryntäsi tuulettamaan osumaansa skotti-fanien eteen.

Arsenalin keskikenttämies selitti toimintaansa ottelun jälkeen. Hänen mukaansa tunnetta pelistä ei puuttunut ja se näkyi myös hänen tuuletuksesssaan.

– Luulen, että se (tunne) tuli esiin myös tuuletuksessani. Se on tämän ottelun hienous. Tiesin, että menin Skotlannin päätyyn. Englannin fanit olivat liian kaukana! Hän sanoi Daily Mailille.

– Mielestäni tunnelma oli aivan mahtava. Englannin fanit olivat uskomattomia, mutta niin olivat myös skontlanninkin fanit.

Oxlade-Chamberlainin mukaan ottelu sytytti aivan erityisellä tavalla.

– Kun he buuasivat meidän hymnille, se antoi meille lisää motivaatiota. Rakastin olla mukana tuommoisessa tunnelmassa. Ottelu sisältää niin paljoa ylpeyttä ja historiaa. Sen, miten paljon ottelu merkitsee faneille, huomaa vasta, kun astuu kentälle ja se ehdottomasti merkitsee paljon myös minulle.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!