Cristiano Ronaldo siirtohuhuista: ”Kaikki on mahdollista”

© Kuva: Getty Images

Portugalilaislehti A Bola kertoi aiemmin tällä viikolla, että useat seurat kuten Manchester United, AS Monaco, Paris Saint-Germain ja Kiinan Superliigan joukkueet valmistelisivat yli 180 miljoonan tarjousta Real Madridin Cristiano Ronaldosta.

Toimittajat tavoittivat 32-vuotiaan Ronaldon lentokentältä ja kysyivät häneltä mahdollisesta siirrosta.

– Kaikki on mahdollista, sanoi Ronaldo Goalin mukaan ja jatkoi matkaansa lentokentän uumeniin.

Viime marraskuussa portugalilaistähti kirjoitti Realin kanssa pitkän jatkosopimuksen, joka pitää hänet seurassa vuoteen 2021 asti. Tuolloin Ronaldo sanoi, että hänellä olisi vielä yksi sopimus jäljellä urallaan.

Ennen kesäkuun alun Mestarien liigan finaalia hän kertoi, että aikoo pelata Realissa vielä toisen vuosikymmenen.

Tammikuussa Real Madridin presidentti Florentino Perez joutui oikaisemaan Ronaldon agentin, Jorge Mendesin, väitteen. Mendesin mukaan kiinalaisseura olisi tarjonnut madridilaisille 300 miljoonaa euroa Ronaldosta. Portugalilaistähdelle oli Mendesin mukaan tarjottu yli 100 miljoonan euron vuosipalkkaa, jonka Ronaldo oli kuitenkin hylännyt, koska raha ei ole hänelle kaikki kaikessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.