Ranskan maajoukkueen maalivahti Hugo Lloris kommentoi maajoukkuepelaajansa Paul Pogban suoritusta aiemmin viikolla pelatussa Ranskan ja Englannin välisessä kamppailussa.

Sekavan kauden pelannut Pogba teki loistosuorituksen ottelussa. 3-2 Ranskan voittoon päättyneen ottelun jälkeen Lloris oli tyytyväinen Pogban puolesta.

– Englantia vastaan hän oli mahtava. Keskikentäpelaajana hänen onnistumisensa auttoi koko joukkuetta, Lloris pohti Sky Newsille.

Valtavin odotuksin ladattu ensimmäinen kausi Manchester Unitedissa ei sujunut nuorelta ranskalaiselta aivan odotetusti. Ennätyssummalla Juventuksesta ManU:iin siirtyneen Pogban peli ailahteli pitkin kautta.

Lloris aprikoi, että kenties juuri tästä syystä Pogba pelasi maajoukkueessa niin hyvin.

– Ehkä hänellä oli jotain todistettavaa. Hän pelaa yhdessä maailman ja Valioliigan parhaista joukkueista. Hän halusi osoittaa oikean tasonsa.

– Uskon, että hän vain paranee ja paranee, maalivahti summasi

Ranskalaismiehistö onnistui voittamaan Englannin siitä huolimatta, että joukkuetta painoi aikaisin toisella puoliajalla saatu punainen kortti. Myös toinen nuori ranskalainen, Kylian Mbappe näytti potentiaaliaan Pariisissa pelatussa ottelussa.