Huuhkajilla ei ole mennyt näin hyvin kahteen vuoteen – jo kaksi peliä ilman tappiota

© Kuva: Juha Tamminen

Eilisen Liechtenstein-katastrofin jälkeen monen suomalaisen jalkapallokannattajan tunnelmat ovat varmasti apeat. Maajoukkueen voitot ovat kortilla, vaikka miehistössä on seurajoukkeissaan menestyviä pelaajia.

Huuhkaja-tiimin viimeisin voitto on tammikuulta, jolloin joukkue onnistui päihittämään Marokon vierasottelussa. Sitä ennen voittoa saatiinkin odotella noin puolitoista vuotta, syyskuussa 2015 Färsaarien tappioon päättyneen mittelön jälkeen.

Sanotun perusteella voisi ajatella, että Huuhkajat ovat aallonpohjassa niukoilla onnistumisillaan. Maajoukkueen otteluhistoria antaa tilanteesta kuitenkin erilaisen kuvan.

Huuhkajat ovat nyt menestyksekkäämpiä kuin viimeiseen kahteen vuoteen, jos katsotaan hävittyjen pelien määrää. Viimeksi miehistö on onnistunut olemaan tappiotta näin kaksi vuotta sitten. vuoden 2015 syyskauden tappioton putki venyi silloin neljän ottelun mittaiseksi.

Kirittääkö Huuhkaja-miehistö itselleen nyt uuden ennätyksen? Sunnuntaina vastaan asettuva Ukraina ei ole helppo vastus mutta tilastot mielessä maajoukkueen kelpaa porskuttaa!


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta