Kovat piipussa! – FC Honka teki tärkeän hankinnan: ”Meillä tuli tarve sille pelipaikalle”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Honka tiedotti torstaina tehneensä sopimuksen uusvanhan keskikenttäpelaaja Carlos Portelan, 30, kanssa. Sopimuksen kestoa ei kerrottu, muta MTV Sportin saamien tietojen mukaan sopimus on monivuotinen.

Portela pelasi viime kaudella Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Coruxo FC:ssä. Sitä ennen mies vietti kolme kautta Suomessa edustaen PK-35 Vantaata kaudet 2015-2016 sekä Honkaa kaudella 2014.

Hongan GM Hexi Artevan mukaan joukkueessa tuli tarve keskikentän pohjalle, kun Duarte Tammilehto loukkaantui ja on sivussa koko loppukauden.

– Meillä on tullut tarve sille pelialueelle, keskikentän pohjalle. Ehkä isoimpana syynä se, että Duarte Tammilehdolle tuli pitkä loukkaantuminen. Samoin siinä on sitten Miko Puuskarin loukkaantuminen ja Elias Tuomela on armeijassa. Sille pelipaikalle on selkeä tilaus, Arteva kertoi EHTV:lle.

Portela on Hongan kannattajille tuttu nimi ja mies palaa innoissaan vanhaan seuraansa.

– Todella tyytyväinen, että pääsen mukaan. Tämä on tuttu kaupunki minulle, Portela kertoi.

Hongan tavoitteena on nousu Veikkausliigaan ja ainakin tällä hetkellä tavoite on aikataulussa. Honka johtaa Ykköstä ilman tappioita.

– Uskon pystyväni tuomaan lisäarvoa joukkueeseen. Haluan auttaa Honkaa täyttämään tavoitteensa eli nousemaan Veikkausliigaan, Portela sanoi.

Lähde: FC Honka


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.