Lukas Hradecky siirtospekulaatioista Leverkuseniin: ”Suomalaisten kanssa on aina kiva pelata!”

© Kuva: Getty Images
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Lukas Hradecky päättää kautensa maaotteluihin Liechensteinia ja Ukrainaa vastaan. Maalivahdin tulevaisuuden kannalta viikon merkittävin tapahtuma sijoittuu loppuviikkoon.

Hradeckyn seurajoukkue Eintracht Frankfurt on tarjonnut tähtipelaajalleen jatkosopimusta. Nimet pitäisi olla papereissa loppuviikkoon mennessä. ”Luke” joutuu siis tekemään ison ratkaisun tulevaisuudestaan vain viikko kauden viimeisen pelin jälkeen.

– Tämä on iso päätös, joten harkitsemme sitä tarkkaan. He ovat antaneet omien sanojensa mukaan viimeisen tarjouksensa. Me mietimme nyt, onko se riittävä. Jos ei, niin matkani jatkuu, Hradecky kommentoi perjantaina lehdistötilaisuudessa.

– En halua tehdä hätiköityjä ratkaisuja, pari potentiaalista ottajaa on pöydällä. On kuitenkin myös seuran intresseissä myydä minut. He ovat palvelleet minua hyvin ja minäkin heitä. Millään sotajalalla emme ole, henki on positiivinen, vahti vakuuttaa.

Hradecky ei suostunut paljastamaan seuroja, joiden kanssa hänen agentti-isänsä Vladimir Hradecky on neuvotteluja käynyt. Yksi suomalaisia miellyttävä vaihtoehto olisi varmasti saksalainen Leverkusen, jonka riveissä pelaa Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo.

– Suomalaisten kanssa on aina kiva pelata! Teemun (Pukki) kanssa hommat sujuivat hyvin. Jos Leverkusen minut ottaa, niin mielelläni lähden sinne.

Hradecky pelasi Pukin kanssa kauden 2014-2015 tanskalaisen Bröndbyn riveissä.

Yhden sopimuksen ”Luke” on tälle vuodelle kuitenkin jo tehnyt. 27-vuotias nimittäin lähti mukaan Yonoton-nimiseen yritykseen. Kyseessä on mobiiliapplikaatio, joka lupaa tehdä jonottamisesta historiaa massatapahtumissa, kuten futis- tai lätkämatseissa, konserteissa tai teatterissa.

– Urheilijan ura ei kestä loputtomiin, joten nyt pitää jo miettiä mihin varojaan laittaa. Yonotonin alkutaipale on ollut lupaava. Toivottavasti saamme tästä uuden suomalaisen menestystarinan kansainvälisille areenoille, Hradecky kommentoi.

– Olen yrittänyt itse rakentaa uraani fiksusti ja tämän firman ideat kuulostivat samanlailla järkeviltä. Olen otettu, että olen saanut lähteä mukaan.

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS