Saksalaislupaus siirtyy Werder Bremenistä Bayern Müncheniin

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Werder Bremenissä loistavan kauden pelannut Serge Gnabry siirtyy Werder Bremenistä Bayern Müncheniin kolmen vuoden sopimuksella. Gnabry aktivoi pari päivää sitten sopimuksessaan olleen pykälän, jonka mukaan hän saa siirtyä seurasta muualle. Bayern München tiedotti tänään hankkineensa Gnabryn, mutta siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen.

Gnabry ehti olla seurassa vain yhden vuoden. Hän siirtyi viime kesänä lontoolaisjoukkue Arsenalista Bremeniin. Laitahyökkääjänä viihtyvä Gnabry teki viime kaudella yksitoista maalia ja oli joukkueensa toiseksi paras maalintekijä.

Hän oli myös Saksan hopeaa voittaneessa olympiajoukkueessa Brasiliassa 2016. Gnabry voitti tuolloin turnauksen maalikuninkuuden kuudella maalillaan.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!