Antonio Conte näpäytti Tottenhamia: ”Jos he putoavat heti Eurooppa-liigassa, se ei ole tragedia”

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Chelsean manageri Antonio Conte on kyseenalaistanut joukkueensa paikallisvastustajan Tottenham Hotspurin kunnianhimon.

Conte ja Chelsea veivät viime kaudella Valioliigan mestaruuden Tottenhamin nenän edestä ja valmistautuvat nyt seuraavan sesongin haasteisiin. Englannin kilpailujen lisäksi Chelsea kisaa tulevalla kaudella myös Mestarien liigassa.

Sinipaidat ovat vahvistaneet joukkuettaan muun muassa Antonio Rudigerilla, Tiemoue Bakayokolla ja Alvaro Moratalla, joihin seura käytti yhteensä noin 130 miljoonaa puntaa (noin 145 miljoonaa euroa).

Tottenham sen sijaan on luopunut esimerkiksi monivuotisesta luottopuolustajasta Kyle Walkerista 45 miljoonalla punnalla (n. 50 milj. euroa) eikä se ole tehnyt vielä yhtään hankintaa.

Spursin hallituksen puheenjohtaja Daniel Levy puolusti aiemmin tällä viikolla Tottenhamin inaktiivisuutta siirtomarkkinoilla ja kritisoi ”kestämätöntä kuluttamista” jalkapallossa. Myös joukkueen tähtihyökkääjä Harry Kane puolusti viime viikolla seuraansa sanomalla, että Tottenhamin viime kauden ryhmä on tarpeeksi hyvä pelaamaan mestaruuksista myös ensi kaudella.

Chelsea-luotsi Conte ei kuitenkaan näe tilannetta samalla tavalla. Hänen mielestään Tottenham ei tähtää yhtä korkealle kuin sen kilpailijat Valioliigassa.

– Jos Spurs ei voita mestaruutta, se ei ole tragedia. Jos he eivät menesty Mestarien liigassa, se ei ole tragedia. Jos he putoavat Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella, se ei ole tragedia. Jos he putoavat ensimmäisen pelinsä jälkeen Eurooppa-liigassa, se ei ole tragedia, sanoi Conte BBC:n mukaan.

– Ehkä Chelsealle, Arsenalille, Manchester Citylle, Manchester Unitedille ja kenties Liverpoolille se on tragedia. On ymmärrettävä joukkueiden status.

– Jokaisen joukkueen ymmärrettävä, mikä heidän tavoitteensa on. Jos heidän päämääränsä on taistella sarjan voitosta tai Mestarien liigasta, niin silloin on ostettava kalliita pelaajia. Muutoin pysyttelee samalla tasolla. Se on yksinkertaista. Minun kysymykseni on tämä: mitkä ovat Tottenhamin odotukset?

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS