FC Barcelonan entinen luottopuolustaja Carles Puyol, 39, myönsi sortuneensa melkoiseen ylilyöntiin leikkimielisessä Star Sixes -turnauksessa.

Puyolin Espanja kohtasi torstaina 6v6-turnauksessa Englannin joukkueen, johon kuuluivat muun muassa Phil Neville, Steven Gerrard ja Rio Ferdinand.

Manchester Unitedia ja Evertonia urallaan edustanut Neville koki ottelussa kovia, kun Puyol syöksyi pallontavoittelutilanteeseen jalkapohja edellä ja osui suoraan Nevilleä polveen. Katso video alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

oddschecker

@oddschecker
Carles Puyol letting Phil Neville know what he thinks of his punditry

Pelin aikana Neville ei tuntunut välittävän Puyolin anteeksipyynnöstä, mutta jälkikäteen hänkin vitsaili jo aiheesta.

– Se oli pahin taklaus, jonka olen ikinä jalkapallokentällä nähnyt! Toivottavasti UEFA, FIFA ja Englannin jalkapalloliitto tekevät asialle jotain. Eniten minua ärsytti se, että tuomari sanoi hänen osuneen palloon! sanoi Neville Liverpool Echon mukaan.

– Jos totta puhutaan, se oli hirvittävä taklaus. Se tapahtui, kun peliä oli kulunut vasta kaksi tai kolme minuuttia, joten se avasi silmiäni hieman.

Ottelun jälkeen Puyol välitti anteeksipyyntönsä Nevillelle vielä sosiaalisen median kautta.

– Anteeksi! Toivottavasti polvesi on kunnossa. Minun ei ollut tarkoitus tehdä sitä, kirjoitti Puyol Twitter-tililleen. (Katso twiitti alta. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä)

– Hahahah selvä se, ystäväni, kuittasi Neville Twitterissä takaisin Puyolille.