Bayern Münchenissä flopannut teinitähti haikailee AC Milaniin: ”Siellä on paremmat mahdollisuudet”

© Kuva: Getty Images

Viime kesänä noin 30 miljoonalla eurolla Benficasta Bayern Müncheniin lähtenyt Renato Sanches janoaa jo siirtoa muualle, kertoo Bild.

Sanches, 19, nousi pikavauhdilla eurooppalaisen huippujalkapallon ytimeen säkenöimällä viime kesän EM-kisoissa mestarijoukkue Portugalin keskikentällä.

Hyvät otteet seura- ja maajoukkuetasolla poikivat siirron Saksan suurseuraan, mutta seuranneesta kaudesta muodostui totaalinen pannukakku. Sanches pääsi avauskokoonpanoon Bundesliigassa vain kuudesti, ja kaiken kaikkiaankin otteluja kertyi debyyttikaudella Münchenissä vain 25 kappaletta.

Tällä hetkellä Sanches on Bayernin mukana joukkueen kesäkiertueella, mutta hän toivoo, että siirto muualle totetuisi hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

– En ole tyytyväinen ensimmäiseen vuoteeni Münchenissä. Haluaisin tietysti pelata enemmän. Siksi haluaisin vaihtaa joukkueeseen, jossa voisin saada enemmän minuutteja, sanoi Sanches Bildin haastattelussa Daily Mailin mukaan.

Huonosta kaudesta huolimatta Sanchesilla on ainakin huhujen mukaan valinnanvaraa. Brittimedian mukaan ainakin Manchester United on osoittanut kiinnostusta portugalilaista kohtaan, mutta Sanchesilla itsellään on mielessä kovassa nousujohteessa oleva italialaisseura.

– AC Milan on mielenkiintoinen vaihtoehto. Jos tilaisuus ilmenee ja seurat pääsevät yhteisymmärrykseen, haluaisin tavata heidät. Olen tällä hetkellä Kiinassa FC Bayernin kanssa, mutta sen jälkeen kokoonnumme Münchenissä ja löydämme toivottavasti ratkaisun.

– Olen nuori, minä haluan ja minun pitää pelata paljon. Uskon, että siihen on paremmat mahdollisuudet Milanossa kuin Münchenissä.

Viime viikolla Bayernin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge näytti jo vihreää valoa Sanchesin lähdölle.

– Hän on pelaaja, jonka täytyy pelata säännöllisesti. Joten jos meistä tuntuu siltä, että hän ei saa tarpeeksi peliaikaa, niin me lainaamme tai mahdollisesti jopa myymme hänet muualle.

– Viime kaudella, erityisesti talvitauon jälkeen, hän ei päässyt tarpeeksi kentälle. Se ei johtunut valmentajasta, se johtui hänestä itsestään.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.