Chelsea vaikeuksissa – Juventus hylkäsi 100 miljoonan euron tarjouksen tähtihyökkääjästään

© Kuva: Getty Images

Chelsean toimistolla hiki valuu. Manageri Antonio Conte yrittää kaikin mahdollisin keinoin hankkia seuralle uutta hyökkääjää, mutta vaihtoehdot ovat käymässä vähiin.

Italialainen Tuttosport kertoi lauantaiaamuna, että Juventus olisi hylännyt Chelsean tekemän 100 miljoonan euron tarjouksen hyökkääjästään Gonzalo Higuainista.

Higuain liityi Napolista Juventukseen viime kesänä Serie A:n ennätyssummalla, 90 miljoonalla eurolla. Maalitykki viimeisteli ensimmäisellä kaudellaan Juven paidassa 32 osumaa kaikissa kilpailuissa.

Chelsealta meni ohi suun myös Romelu Lukaku, jonka perässä manageri Conte oli pitkään. Lukaku siirtyi lopulta Manchester Unitediin. Conte on ollut myös kiinnostunut Real Madridin hyökkääjä Alvaro Moratasta, joka onkin tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto sisään tulevista hyökkääjistä.

Viime kaudella huimassa vireessä ollut Diego Costa ei ole näillä näkymin jatkamassa Chelsean riveissä. Conte on tehnyt espanjalaishyökkääjälle selväksi, ettei hän kuulu managerin jatkosuunnitelmiin.

Lähde: Calcio Mercato