Gerard Pique veti takaisin lausuntonsa Neymarista: ”Se oli henkilökohtainen mielipiteeni”

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonan brasilialaistähti Neymarin mahdollisesta lähdöstä Paris Saint-Germainiin on kehkeytynyt yksi kesän suurimmista siirtosaagoista.

PSG on useiden lähteiden mukaan valmis tarjoamaan Neymarista hänen ulosostohintansa, 222 miljoonaa euroa.

Barcelonan monivuotinen luottopuolustaja Gerard Pique lievitti jo hetkeksi useiden epätoivoisten Barca-kannattajien tuskaa lisäämällä sunnuntaina Twitter-tililleen kuvan Neymarin kanssa ja viestin, jossa luki: ”Hän jää.”

Tiistaina Pique kuitenkin toppuutteli twiitistä innostuneita kannattajia kertomalla, että kyseiset sanat eivät tulleet Neymarin suusta.

– Se oli henkilökohtainen mielipiteeni, joka syntyi keskusteluista, joita olen käynyt hänen kanssaan. Se on aavistukseni, kertoi Pique lehdistötilaisuudessa ESPN:n mukaan.

– Kun me puhumme Neymarin kanssa, enkä puhu vain minusta vaan kaikista, joilla on hyvä suhde häneen, me koitamme selittää hänelle joukkuekaverina ja ystävänä tätä tilannetta, jossa hän on. Olen sanonut hänelle, että hänen tilanteensa on ymmärrettävä. Hänellä on vaihtoehtoja pöydällä.

– Hän on vasta 25-vuotias ja loistava pelaaja, mutta Pariisissa… Jos hän ei voita Mestarien liigaa, hän ei tule saamaan sitä tunnustusta, jonka hän ansaitsee. Se on hänen ainoa vaihtoehtonsa Pariisissa, sillä, kaikella kunnialla, se (Ligue 1) on huonompi sarja. Hänellä on yhä epäilynsä, mutta me yritämme vakuuttaa hänet.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.