Ilves ei pystynyt hyödyntämään HJK-tähden ulosajoa – yllätys jäi piippuun

© Kuva: Juha Tamminen
VPS taistelee sarjapaikastaan FC Lahtea vastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Ilves ja HJK tasasivat pisteet täydessä Tammelassa sunnuntai-itana Veikkausliigan huippukamppailussa. Loppulukemat olivat 1-1.

Ottelun kuva muuttui täysin, kun HJK:n keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi lensi suihkuun toisen keltaisen kortin myötä toisen puoliajan alussa. Toinen varoitus sai HJK:n pelaajat raivon valtaan, eikä suotta, hidastuskuvien mukaan tuomio oli vähintäänkin kyseenalainen, lue lisää tästä.

Ilves sai otteluun salama-alun. Vain puoli minuuttia ehdittiin pelata, kun Antti Hynynen vei isännät johtoon. Hynynen seurasi ylärimasta kimmonneen pallon ja viimeisteli sen varmasti sisään. Kaiken kaikkiaan avausmaali oli hienosti rakennettu kuvio, katso maali täältä.

HJK sai ensimmäisen puoliajan edetessä paremmin juonesta kiinni, mutta vaaralliset maalintekoyritykset jäivät silti näkemättä. Toisella puoliajalla vierasjoukkue sisuuntui Yaghoubin ulosajosta.

Vain nelisen minuuttia Yaghoubin ulosajon jälkeen Akseli Pelvas toi varmalla viimeistelyllä vieraat tasoihin. Hyvän tarjoilun maaliin teki Demba Savage.

Ilves hallitsi miehen ylivoimalla pelivälinettä ja sai rakenneltua muutaman tekopaikan, mutta mitään todella vaarallista ei kotijoukkue saanut aikaiseksi. Ilves ei pystynyt hyödyntämään Yaghoubin ulosajoa kovin hyvin.

HJK näytti olevan ottelun jälkeen huomattavasti tyytyväisempi tasapeliin kuin kotijoukkue Ilves. HJK jatkaa yhä sarjakärjessä kuuden pisteen erolla VPS:aan, joka voitti oman ottelunsa sunnuntaina FC Interiä vastaan. Ilves on sarjassa nyt viidentenä tasapisteissä IFK Mariehamnin kanssa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle FC Honka - HJK 21.09.2019

1
X
2
Bonus
 
VPS taistelee sarjapaikastaan FC Lahtea vastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!