Kulttipelaaja hämmentää jälleen – siirto uuteen seuraan, lopettamispäätös ja mielenmuutos viikon sisään

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Italian maajoukkueen entinen hyökkääjä Antonio Cassano, 35, päätti jo lopettaa uransa vain kahdeksan päivää sen jälkeen, kun hän solmi sopimuksen Serie A:han nousseen Hellas Veronan kanssa, kertoo The Guardian.

Cassano oli lehden tietojen mukaan ilmoittanut seuralle, että hän kaipaa perhettään liikaa jatkaakseen.

Muun muassa AS Romaa ja Real Madridia edustanut Cassano on ehtinyt pelata Veronan väreissä kaksi harjoitusottelua, joissa hän on onnistunut raporttien mukaan hyvin.

Viikonloppuna Verona tiedotti, että Cassano pitää lehdistötilaisuuden maanantaina. Huhut hyökkääjän lopettamisesta olivat kiirineet jo pitkälle, ja moni odotti, että hän vain vahvistaa asian virallisesti.

Kaikkien yllätykseksi Cassano ilmoittikin, että hän onkin päättänyt jatkaa uraansa. Hän vahvisti, että lopettaminen kävi hänen mielessään, mutta sanoi, että hänellä oli vain heikko hetki, josta äkkipikainen päätös sai alkunsa.

– Tänä aamuna minulla oli heikko hetki, niin sanottu pudotus, mutta sitten ajattelin asiaa uudestaan. Jos olisin vienyt loppuun tämän aavistuksen, niin se olisi ollut katastrofaalinen valinta. Olen mennyt aavistusteni mukaan liian useasti urallani, sanoi Cassano lehdistötilaisuudessa.

– Minulle tuli yllättäen ikävä perhettäni ja tunteellisuus otti minusta vallan. Nyt haluan kuitenkin pelata hienon kauden. Olen pudottanut jo seitsemän kiloa ja olen täysin motivoitunut. Älkää ärsyyntykö tästä, kahden pelin jälkeen unohdamme jo tämän kaiken.

Verona lupasi samalla, että se aikoo tuoda Cassanon perheen lähemmäksi hänen uutta kotikaupunkiaan.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!