Läpimurtohyökkääjän unelmasiirto Juventukseen kariutui – seuralta vähäsanainen tiedote

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulham - Boro! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Italian Serie A:n mestari Juventus kertoo verkkosivuillaan, että Sampdorian hyökkääjä Patrik Schick ei siirrykään seuraan.

Vähäsanaisessa tiedotteessa ei kerrota mitään syytä, miksi kauppa kariutui. Tuttosport kertoo, että Juventus ja Sampdoria pääsivät jo viime kuussa yhteisymmärrykseen 30 miljoonan euron siirtosummasta. Italialaislehden mukaan Schickillä havaittiin kuitenkin lääkärintarkastuksessa sydänvika, jonka vuoksi Juventus päätti vetäytyä diilistä.

Schick, 21, siirtyi Sampdoriaan viime kesänä kotimaansa Tsekin suurseurasta Sparta Prahasta. Hän pelasi debyyttikaudellaan Italian pääsarjassa 32 ottelua, joissa hän teki yhteensä 11 maalia ja antoi viisi maalisyöttöä.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Championshipissä Fulham - Boro! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!