Aiemmin korkealla hintapyynnöllään Arsenalin säikäyttänyt Leicester City on jälleen jäämässä ilman pelaajakauppaa, kertoo Dailymail.

Mohamed Salahin lähtöä paikkailevan AS Roman on viime aikoina kerrottu olevan Riyad Mahrezin perässä.

Lähde uutisoi, että Roma olisi jokin aika sitten lähestynyt brittiseuraa Mahrezista. Dailymail kuitenkin tähdentää, että yhteisymmärryksen syntyminen Mahrezin hinnasta saattaa jäädä toteutumatta, mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa.

Neljä kesää sitten alle miljoonan euron siirtohinnalla hankitusta Mahrezista nimittäin halutaan yli 45 miljoonan euron korvaus. Afrikan parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Mahrez on tehnyt todellisen läpimurtonsa Leicesterin paidassa. Siitä huolimatta Roman kerrotaan vieroksuvan hintapyyntiä aivan liian korkeana.

Menneellä kaudella Valioliigassa yhdeksän maalia tehnyt ja neljä maaliin johtanutta syöttöä antanut Mahrez on italialaisten mukaan arvoltaan noin puolet pienempi kuin mitä Leicester uskoo. Roman urheilujohtaja Monchi on nimittäin lähteen mukaan tarjonnut algerialaisesta 24 miljoonaa euroa.