ManUlle makea voitto Real Madridista – loukkaantumishuolet kasvoivat

© Kuva: Getty Images

Manchester United on parhaillaan harjoituskiertueella Yhdysvalloissa ja pelasi jo neljännen ottelunsa eilen, kun se kohtasi Real Madridin. Ottelusta tulikin makea 2-1-voitto, joka ratkaistiin rangaistuspotkuilla.

Toisen puoliajan alussa Jose Mourinho näki varmasti kentällä ikävimmän mahdollisen tapahtuman, kun Ander Herrera linkutti vaihtoon oltuaan kentällä vain kuusi minuuttia. ManU menetti jo Juan Matan aiemmissa otteluissa nilkkavamman takia.

– Sen on oltava kivuliasta, jotta hän (Herrera) tulee pois kentältä. Sanoin pelaajille, että älkää ottako mitään riskejä, jos tunnet kipuja, tule pois kentältä. Hän todella oli tuskissaan. Ehkä se oli lihasvamma, en tiedä, Mourinho sanoi The Guardianin mukaan.

Unitedin varsinaisen peliajan maalista vastasi Jesse Lingard, mutta suurimman työn tähän teki Anthony Martial. Ranskalainen harhautteli tieltään jopa neljä Real Madridin pelaajaa ja syötti Lingardille, jonka oli helppo vain siirtää pallo tyhjään maaliin.