Marcelo toivottaa Kylian Mbappen tervetulleeksi Real Madridiin – ”Hänellä on todella paljon tehtävää”

Marcelo, yksi Real Madridin pitkäaikaisimmista pelaajista ja johtotähdistä, toivotti nuoren Kylian Mbappen lämpimästi tervetulleeksi seuraan. Marca kertoi aiemmin viikolla, että Real olisi päässyt sopuun Mbappen siirrosta. Kauppaa ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu.

Brasilialainen kertoi olevansa varsin vakuuttunut Mbappen kyvyistä. Toisaalta Marcelo myös painotti, että 18-vuotiaalla on valtavat paineet niskassaan ja häneen kohdistuvat kehitysodotukset saattavat koitua ylitsepääsemättömiksi.

– Hän on nuori pelaaja, jolla on koko ura vielä edessä. Hänellä on todella paljon tehtävää, puolustaja pohti.

– Jos sanon hänen olevan todella hyvä, se vain kasaa paineita, koska hän on niin nuori, itse 29-vuotias Marcelo asetteli sanojaan.

Marcelo ei tahtonut ottaa kantaa käynnissä oleviin neuvotteluihin tai väitettyyn kauppahintaan. Siitä huolimatta hän kertoi näkevänsä mielellään Mbappen vetävän Realin valkoista paitaa ylleen, ottanen, että hän todellakin on lahjakas pelaaja.

– Hyvien jalkapalloilijoiden tulisi aina olla Real Madridissa. Minun puolestani hän on tervetullut joukkueeseen, mies summasi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.