Myrskyvaroitus! Lionel Messi palasi kesälomalta paremmassa kunnossa kuin koskaan

© Kuva: Getty Images

– Hän on iloinen, hän allekirjoitti uuden sopimuksen Barcelonan kanssa ja hän on saapunut preseasonille kuin juna.

Näin kuvaili nimeämätön lähde Lionel Messiä Sportille.

Messi, 30, ja FC Barcelona valmistautuvat parhaillaan La Ligan kauden alkua varten Yhdysvalloissa. Argentiinalaistähti pääsi palaamaan harjoitusvahvuuteen levänneenä, mikä on näkynyt hurjina tuloksina fyysisissä mittauksissa.

Kaikilla Barcelonan pelaajilla on kesän harjoitusotteluissa yllään GPS-seurain, joka seuraa fyysistä ja metabolista kuntoa.

Sportin tietojen mukaan Messi kirjautti sunnuntaina Juventusta vastaan itselleen lukemat, joita hänellä ei ole koskaan aikaisemmin kesällä nähty. Messi saavutti preseasonin ennätystuloksensa juostuissa kilometreissä, kiihdytyksessä, huippunopeudessa, 20 metrin juoksussa sekä monissa muissa kategorioissa. Ottelu päättyi Barcelonan 2-1-voittoon.

Messin tämänkesäinen huippukunto voi juontua siitä, että hänellä on pitkästä aikaa ollut runsaasti aikaa levätä. Argentiina ei ollut mukana aiemmin kesällä pelatussa MM-esiturnauksessa, Confederations Cupissa, ja Messin kausi Barcelonassa päättyi myös hieman normaalia aikaisemmin, kun joukkue putosi Mestarien liigasta jo puolivälierissä.

Esimerkiksi kahtena viime vuonna Messi on ollut mukana Copa Americassa, jossa Argentiina selviytyi molemmilla kerroilla loppuotteluun asti. Chile vei lopulta molemmat finaalit.

Vuonna 2014 Messi ja Argentiina ylsivät MM-turnauksen loppuotteluun, jossa Saksa oli jatkoajan päätteeksi vahvempi lukemin 1-0.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!