Eilen Luxembourgilaisen Progres Niederkornin Eurooppa-liigasta tiputtama Rangers FC on suon silmässä. Sekä pelinsä, että mediahuomionsa vuoksi.

Skottiporukka koki nöyryyttävän tappion Luxembourgilaisporukalle yhteislukemin 2-1. Näin ollen Alfredo Morelosin uuden seuran haaveet Eurooppaliigassa musertuivat jo ensimmäisellä karsintakierroksella.

Eri mediatalot ovatkin kirjoittaneet Rangersin kannattajien kohtaamasta järkytyksestä luovin sanakäätein. Kuten arvata saattaa, arviot pelistä eivät ole olleet suopeita.

Skotlantilainen Daily Record -lehti kirjoittaa, että Rangersilta kesti kuusi vuotta päästä takaisin Eurooppa-liigaan. Sen jälkeen seuralla kesti kuusi päivää syöstä työnsä tulos kaaokseen.

Dailymail pohtii, että vaikka tiistaina koitettiin muistella huonompaa esitystä Rangersin europelihistoriassa, ei sellaista äkkiseltään keksitty.

BBC:n mielestä peli oli nöyryyttävää faneille ja alentavaa pelaajille.

The Mirror tahtoi muistuttaa, että Progresia voidaan nimittää ”sintiksi”. The Mirror kuvaili peliä siten, että vaikka Rangers koitti puhkia ja puhista ensimmäisen puoliajan, veivät Luxembourilaiset voiton kiistatta.

Oikaisu 5.7.2017 klo 15:08: Morelosin nimi korjattu