Petteri Forsellilta huikeaa kuittailua ylipainohuhuille – ”Juoksen Cooperin testin huvin vuoksi”

Petteri Forsell allekirjoitti sopimuksen Puolan pääsarjajoukkue Cracovian kanssa noin kuukausi sitten. Noin viikko sitten puolalaissivusto WP Sportowefakty kertoi, että miehen pelaaminen uudessa seurassa olisikin kariutumassa ylipainon takia.

Forsellin agentti Jonne Lindblom kertoi samana päivänä, että huhuissa on jotain perää. Nyt keskikenttämies on itse ottanut Twitter-tilillään omalla tavallaan kantaa syytöksiin ylipainosta.

Forsell julkaisi ensin videon, jossa hän kuvaa sykemittariaan. Mittari näyttää 22,09 kilometrin matkaa ja ajaksi hieman yli kaksi tuntia.

– Menin aamulenkille ja aluksi ajattelin ottaa rennosti vain neljän tunnin yöunien jälkeen. Tunnin jälkeen ajattelin, että juoksenpa puolimaratonin, Forsell kirjoittaa toisessa päivityksessään.

Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Toisen päivityksen yhteydessä on kuva, jossa on myös tietoja suoritetusta harjoituksesta. Sen mukaan mies olisi matkannut 3,49 kilometriä 12 minuutissa. Forsell selventää tätäkin kuvaa tekstissään.

– Ystäväni lensi Krakovaan viettämään aikaa kanssani ja menimme pelaamaan jalkapalloa. Parin tunnin jälkeen menimme salille. Sitten sanoin kaverilleni, että juoksen Cooperin testin ihan vain huvin vuoksi. Tulokseni 12 minuuttia ja yksi sekunti.

Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Nuorelle miehelle erinomaiseen Cooperin testin tulokseen vaaditaan yleensä kolme kilometriä.

Forsell on urallaan kohdannut ennenkin syytöksiä ylipainoon liittyen. Miehen fyysisessä kunnossa ei kuitenkaan tunnu olevan mitään vikaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.