PSG valmis myymään tähtipakkinsa yhdellä ehdolla – Real Madrid ja ManU kiinnostuneita

© Kuva: Getty Images

PSG on valmis luopumaan laitapuolustajastaan Serge Aurierista, mikäli seura löytää hänelle korvaajan.

Aurier ei ole suostunut tekemään jatkosopimusta PSG:n kanssa ja hänen nykyinen sopimuksensa on voimassa vuoteen 2019 saakka. Aurierista on olleet kiinnostuneita ainakin Real Madrid, FC Barcelona sekä Manchester United.

PSG:n laitapuolustaja on ollut otsikoissa usein vääristä syystä, kun hänet on muun muassa pidätetty poliisin vastustamisesta väkivalloin, lue lisää tästä. Silti miehen pelilliset taidot ovat huippuluokkaa.

PSG suostuu myymään Aurierin, jos se löytää miehen tilalle pätevän korvaajan. Seura on ollut ainakin kiinnostunut Real Madridin laitapuolustaja Danilosta, joten saattaa hyvin olla, että seurat solmivat jonkunlaisen vaihtokaupan.