Pitkäaikainen Real Madridin puolustaja Pepe, 34, siirtyi tällä viikolla vapaana agenttina Turkin Superliigan Besiktasiin.

Kymmenen vuotta Realia edustanut portugalilainen ajautui madridilaisten seurajohdon kanssa erimielisyyksiin jatkosopimuksestaan, jota ei lopulta syntynyt laisinkaan. Pepestä tuli pelaaja vailla joukkuetta.

ESPN:n mukaan näytti pitkään varmalta, että hän suuntaa Ranskan Ligue 1:n Paris Saint-Germainiin, mutta Besiktas kaappasi Pepen allekirjoituksen viime hetkillä.

Jopa PSG:n urheilutoimenjohtaja Antero Henrique oli vielä viime viikolla varma, että Pepestä tulee pariisilaisjoukkueen mies, mutta Besiktas teki siirtonsa viikonlopun aikana.

ESPN:n mukaan Pepe haaveili kahden vuoden sopimuksesta ja takuusta siitä, että hänellä on paikka avauskokoonpanossa. Hän hyväksyi jo alustavasti PSG:n yhden vuoden mittaisen sopimuksen, johon kuului optio myös seuraavasta kaudesta. Hänelle yritettiin kuitenkin sorvata mentorin roolia eikä paikkaa avauksessa.

Lopulta Besiktas tarjosi Pepelle mitä hän halusi. Kahden vuoden kontrahdin ja takuun avauskokoonpanosta sekä kilpailukykyisen palkan.

Kolminkertainen Mestarien liigan voittaja paljasti Besiktasin Twitter-tilillä, että hän sai tarjouksia myös Ranskasta, Englannista ja Italiasta.