Vaikka eilisellä Eurooppa-liigan karsintakierroksella suomalaisjoukkueet HJK ja VPS kärsivät kirvelevät tappiot, tuli Huuhkaja-miehistölle muutama sulka hattuun muiden joukkueiden palveluksessa.

Tim Sparvin Mitjylland kävi hakemassa 4-2 vierasvoiton unkarilaisesta Ferencvárosista. Sparv sai peliaikaa täydet 90 minuuttia.

AIK:n Eero Markkanen ja Sauli Väisänen pääsivät yhtä lailla näyttämään taitojaan koko pelin ajan. Suomalaisvahvistus ei kuitenkaan siivittänyt AIK:ta maalitonta 0-0 tasapeliä pidemmälle Željezničaria vastaan käydyssä ottelussa.

Teemu Pukki sen sijaan pyyhki lattiaa VPS:n miehistöllä tehdessään voittomaalin Bröndbylle 2-0 päättyneessä ottelussa. Pukki otettiin vaihtoon 73. peliminuutilla.

IFK Nörrköping otti Daniel Sjölundin ja Simon Skrabbin avustuksella kotonaan pisteet liettualaisesta Trakaista. 2-1 lukemiin päättyneessä kamppailussa Sjölund sai täydet peliminuutit. Skrabb sen sijaan tuli vaihdosta kentälle 78. minuutilla.

Huomionarvoista eilisellä kierroksella on, että yksikään ulkomaalaisessa joukkueessa pelaava Huuhkaja ei kokenut tappiota.