Tällä viikolla kolmen ottelun pelikiellon joukkokärhämän aloittamisesta saanut Arsenalin Jack Wilshere saatetaan pian nähdä toisen seuran paidassa, kertoo The Guardian.

Lähteen mukaan Arsenalin valmentaja Arsene Wenger on nimittäin valmis ottamaan tarjouksia 25-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta. Wengerin kerrotaan toivovan, että Wilshere lähtisi Arsenalista vielä ennen ensi torstaita, jolloin siirtoikkuna sulkeutuu.

Wengerillä on tällä hetkellä liikaa pelaajia miehistössään. Valioliigan säännöissä on määritelty, että seuralla ei saa olla yli 25 pelaajaa edustusjoukkueessaan. Arsenalin ykkösjoukkueessa on tällä hetkellä 28 pelaajaa. Näin ollen Wengerin on annettava lähtöpassit kolmelle pelurille vielä elokuun aikana.

Varsin kilpailullisessa tilanteessa Wilsheren aiempi törttöily pelikentällä voi riittää syyksi lähtöpassien saamiselle.

Wilshere on ollut Arsenalissa jo vuodesta 2008 saakka. Mies ei ole kuitenkaan onnistunut tekemään läpimurtoa joukkueessa. Viime kaudet Wilshere on viettänyt lainalla Bournemouthissa.