Eurooppa-liigassa onnistumisia ja pettymyksiä Huuhkajille – AIK lähti laulukuoroon

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Yhtäkään suomalaisjoukkuetta ei ole enää mukana Eurooppa-liigan karsinnoissa, mutta muutama suomalainen on yhä ulkomaisine joukkueineen tavoittelemassa paikkaa kilpailun lohkovaiheeseen.

Torstaina jatkoon etenivät Robin Lodin edustama kreikkalaisseura Panathinaikos sekä Tim Sparvin, Markus Halstin ja Kaan Kairisen tanskalaisjoukkue FC Midtjylland. Eero Markkasen ja hiljattain seuraan siirtyneen Robert Taylorin ruotsalaisryhmä AIK putosi kilpailusta.

Panathinaikos voitti azerbaijanilaisen Gabalan vieraissa 2-1 ja eteni jatkoon yhteismaalein 3-1. Lod, 24, iski joukkueensa ensimmäisen osuman torstaina.

Sparv, 30, taisteli 75 minuuttia Midtjyllandin keskikentällä, kun joukkue voitti puolalaisen Arka Gdynian 2-1 ja eteni seuraavalle kierrokselle vierasmaalisäännön turvin yhteismaalein 4-4. Halsti, 33, istui penkillä koko ottelun ajan ja Kairinen, 18, ei ollut mukana kokoonpanossa.

AIK hävisi vierasottelunsa portugalilaista Bragaa vastaan 1-2. Ensimmäinen osa Ruotsissa päättyi 1-1-tasapeliin, joten Braga eteni jatkoon yhteismaalein 3-2. Suomalaisia ei nähty torstaina kentällä, sillä Taylor, 22, istui koko kamppailun vaihtopenkillä ja Markkasta, 26, ei ollut nimetty kokoonpanoon.

Perjantaina aamulla Saksan 2. Bundesliigan Dynamo Dresden tiedotti hankkineensa Markkasen riveihinsä vuoden lainasopimuksella.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!