FC Interillä todellinen mörkö vastassa – lisäksi useampi tähtipelaaja sivussa

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter kohtaa lauantaina PS Kemin vieraskentällä. Turkulaisten rasitteena ovat useat loukkaantumiset.

Loukkaantumisten lisäksi sivussa on avainpelaajiin kuuluva Timo Furuholm, joka on pelikiellossa varoitustilin täyttymisen takia. Sairastuvalla ovat tällä hetkellä joukkueen paras maalintekijä Njazi Kuqi ja tähtihankinta Mika Ojala, joiden lisäksi sivussa ovat myös Kevin Mombilo, Guy Gnabouyou, Mika Mäkitalo, Lucas Garcia sekä Niko Markkula.

Inter on tehnyt tällä kaudella 32 maalia Veikkausliigassa. PS Kemiä vastaan kokoonpanon ulkopuolella olevat pelaajat ovat tehneet niistä peräti 19 osumaa.

– Loukkaantumiset kuuluvat lajiin. Emme tule muuttamaan tapaamme pelata. Kaikki pelaajamme tietävät mitä tehdä, kun saavat vastuuta, Interin päävalmentaja Fabrizzio Piccareta sanoi seuran nettisivuilla.

PS Kemi on ollut Interille todella vaikea vastustaja kahden viime kauden aikana. PS Kemi on voittanut viidestä ottelusta neljä ja kerran on pelattu tasan.

– Kieltämättä näyttää hyvältä kun taaksepäin katsoo. Mutta niillä tuloksilla ei ole nyt merkitystä, uusi ottelu on aina uusi ottelu. Varsinkaan viime kauden tuloksilla ole mitään tekoa, molemmat joukkueet ovat uusiutuneet niin paljon. Uskoisin silti, että Inter tulee helkutin lujaa ja heillä voi olla ekstralataus päällä, arvioi PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman seuran nettisivuilla.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!