Gianluigi Buffon ei ole lämmennyt videotuomareille: ”Ei tämä ole enää jalkapalloa”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen kapteeni ja ykkösmaalivahti Gianluigi Buffon ei ole vakuuttunut Italian Serie A:n uudesta videotuomarisysteemistä.

Buffon ja kumppanit ovat saaneet seurata uuden systeemin toimintaa toistaiseksi eniten kaikista sarjan joukkueista. Kahden pelin aikana Juventusta vastaan on tuomittu kaksi pilkkua ja heille on annettu yksi.

– Sanottiin, että videotuomaria käytettäisiin vain selkeissä tilanteissa, joissa on saattanut tapahtua virhe, mutta nyt hidastukselta katsotaan jokainen tallottu varvas ja korvaan mennyt sormi. Ei tämä ole enää jalkapalloa, tämä on muuttumassa vesipooloksi, sanoi Buffon Football Italian mukaan.

– Päätöksenteossa menee liian kauan. En edes tuulettanut, kun meille tuomittiin pilkku, sillä itse rikkeestä oli kulunut jo kuusi minuuttia.

– Puhun edustajana sellaiselle seuralle, joka hyökkää todella paljon ja on usein vastustajan rangaistusalueella. Viime kaudella meille vihelletiin kolme pilkkua, mutta jos tämä jatkuu näin, niin tällä kaudella niitä tulee 50. Juventinona olen siihen tyytyväinen, mutta se pilaa pelin viihdyttävyyden.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.