Independent: Man Citylla on jo tiedossa korvaaja Jonny Evansille

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Independent kertoo Manchester Cityn olevan luovuttamassa West Bromwichin Jonny Evansin hankinnassa. City on tehnyt hieman yli 20 miljoonan euron tarjouksen Evansista, mutta West Brom ei ole ollut haluas myymään puolustajaansa.

Nyt Cityn kerrotaan kuitenkin löytäneen korvaaja Evansille. Lähteen mukaan seura virittelee vajaan 22 miljoonan euron tarjousta Middlesbroughin Ben Gibsonista. Vuonna 1993 syntynyt Gibson on kerryttänyt pääasiallisen kokemuksensa Championshipissä, mutta miehen tilille on kertynyt myös 38 valioliigaottelua.

Siirtoikkuna sulkeutuu yhdeksän päivän kuluttua. Välttääkseen West Bromin mahdollisen hintanokittelun Evansista, Cityn uskotaan mieluummin kääntyvän Gibsonin puoleen, jotta seura saa varmistajan Vincent Kompanyn loukkaantumisen varalle.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!