Jollen Danger Zone – Joel Pohjanpalo: ”Pian mennään kovaa!”

Pre-season alkaa olla nyt takana. Palasimme lauantaina leiriltämme ja mielestäni kaikki näyttää hyvältä kauden tässä tilanteessa. No – joku voisi sanoa, etteivät tulokset olleet mitenkään loistavia leirillä, mutta niillä ei ole niin paljoa väliä. Me treenasimme niin kovaa, että se näkyi väistämättä peleissä.

Me treenasimme niin kovaa, että se näkyi väistämättä peleissä.

Sitä paitsi, kukaan ei ainakaan leiju eikä lähde kauteen takki auki. Vaihtelevien treenimatsitulosten jälkeen on helpompi lähteä kauteen kuin silloin, että tilillä on vain voittoja.

Confederations Cupissa ja U21-kisoissa mukana olleet pelaajat liittyivät jengin mukaan leirille. Hyvin olivat pitäneet tuntumaa yllä lyhyellä lomallaan. Kun sairastupakin on lähes tyhjä, leiri meni tältä osin hyvin. Vielä niistä tuloksista: pelasimme tasan Antalyaa vastaan ja se peli olisi pitänyt voittaa. Laziolta tuli nokkaan ansaitusti, mutta siinä pelissä näkyi todella paljon kova treenaus. Tosin pitää myös mainita, että Lazio oli tosi hyvä.

Viimeisessä pelissämme pelasimme Celta Vigon kanssa 3-3 tasurin. Tulin vaihdosta kentälle ja pääsin tekemään maalin. Toinenkin oli lähellä, mutta volley-laukaukseni osui omaa pelaajaa maaliviivalla. Jos se olisi mennyt sisään, peli olisi ollut 4-2 ja voitto olisi ollut taskussa.

Jos se olisi mennyt sisään, peli olisi ollut 4-2 ja voitto olisi ollut taskussa.

Celtalle pitää taas antaa kunniaa siitä, että se oli yksi tehokkaimmista nipuista, jonka olen pitkään aikaan nähnyt: kolme tonttia, kolme maalia.

Celtaa vastaan olimme hyviä. Se antaa hyvää fiilistä viimeiselle valmistautumisviikolle. Viikon kuluttua peleillä sitten onkin merkitystä, kun Saksan cup alkaa, meillä matsilla kakkosesta kolmoseen pudonnutta Karlsruhea vastaan. Se on sitten peli, jossa sen lisäksi, että pelaisimme hyvin, pitää myös voittaa.

Aikataulussa olemme, ainakin leirin tekemisen perusteella. Oma kunto tuntuu myös todella hyvältä, niin kuin on tuntunut koko pre-seasonin ajan. Eikä se maalintekokaan mitenkään pahalta Celta Vigoa vastaan maistunut…

Pian mennään kovaa ja näytetään, että heikko viime kausi oli vain sattumaa.

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo on SuomiFutis-sivuston asiantuntija, jonka ”Jollen Danger Zone” tuo iloa lukijoillemme kolumnien ja videoiden muodossa (uutinen).

Joel Pohjanpalo
Twitter: @JPohjanpalo


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili  Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.