Jürgen Klopp rauhoittelee ylistyspuheita teinitähdestä: ”Hän tulee viettämään aikaa penkillä”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on ilmoittanut seuran uudelle läpimurtopelaajalle, laitapuolustaja Trent Alexander-Arnoldille, että nuorukainen tulee viettämään paljon aikaa myös vaihtopenkin puolella.

Alexander-Arnold, 18, on pelannut tällä kaudella jo kaksi ottelua Liverpoolin oikeana laitapuolustajana ja noussut nopeasti kannattajien uudeksi suosikiksi. Liverpool-kasvatti iski myös ensimmäisen osumansa seuralleen, kun hän upotti vapaapotkun sisään Hoffenheimia vastaan Mestarien liigan karsinnoissa tiistaina.

Kloppin mukaan hän haluaa suojella nuorta lupaustaan, joka seurasi Liverpoolin lauantaisen 1-0-voiton Crystal Palacesta katsomon puolelta.

– Se olisi hyvä tilanne Trentille saada pelejä, mutta en usko, että voimme antaa hänen pelata viittä ottelua kahdessa viikossa tai jotain siihen suuntaan, joten tilanne on nyt se, sanoi saksalaismanageri lehdistötilaisuudessa Goalin mukaan.

– Miksi? Koska hän on 18. Tässä on kyse pelaajan tuomisesta parempaan tilanteeseen, jotta hän oppii pärjäämään paremmin pelin intensiteetin kanssa.

– Hän ei ole saanut tähän yhtä paljon aikaa kuin muut pelaajat. Kyllä, hän on iso lahjakkuus, mutta minusta me puhumme hänestä liikaa.

– Se ei ole minun ongelmani, sillä haluan tilanteen, jossa hän voi kehittyä ja tehdä virheitä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!