Jürgen Klopp rauhoittelee ylistyspuheita teinitähdestä: ”Hän tulee viettämään aikaa penkillä”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on ilmoittanut seuran uudelle läpimurtopelaajalle, laitapuolustaja Trent Alexander-Arnoldille, että nuorukainen tulee viettämään paljon aikaa myös vaihtopenkin puolella.

Alexander-Arnold, 18, on pelannut tällä kaudella jo kaksi ottelua Liverpoolin oikeana laitapuolustajana ja noussut nopeasti kannattajien uudeksi suosikiksi. Liverpool-kasvatti iski myös ensimmäisen osumansa seuralleen, kun hän upotti vapaapotkun sisään Hoffenheimia vastaan Mestarien liigan karsinnoissa tiistaina.

Kloppin mukaan hän haluaa suojella nuorta lupaustaan, joka seurasi Liverpoolin lauantaisen 1-0-voiton Crystal Palacesta katsomon puolelta.

– Se olisi hyvä tilanne Trentille saada pelejä, mutta en usko, että voimme antaa hänen pelata viittä ottelua kahdessa viikossa tai jotain siihen suuntaan, joten tilanne on nyt se, sanoi saksalaismanageri lehdistötilaisuudessa Goalin mukaan.

– Miksi? Koska hän on 18. Tässä on kyse pelaajan tuomisesta parempaan tilanteeseen, jotta hän oppii pärjäämään paremmin pelin intensiteetin kanssa.

– Hän ei ole saanut tähän yhtä paljon aikaa kuin muut pelaajat. Kyllä, hän on iso lahjakkuus, mutta minusta me puhumme hänestä liikaa.

– Se ei ole minun ongelmani, sillä haluan tilanteen, jossa hän voi kehittyä ja tehdä virheitä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.