Leicester City on hylännyt AS Roman viimeisimmän, 31,5 miljoonan punnan (noin 35,2 miljoonaa euroa), tarjouksen algerialaisesta laitahyökkääjästä Riyad Mahrezista.

Mahrez, 26, jätti virallisen siirtopyynnön Leicesterille viime kauden päätyttyä, ja Roma on ollut miehen perässä koko kesän.

Italialaisseuran urheilutoimenjohtaja Monchi on paljastanut, että neuvottelut siirrosta ovat osoittautuneet odotettua vaikeammaksi ja että Roma saattaa suunnata katseensa muualle, mikäli kauppa ei lähiaikoina toteudu.

Mahrez on tehnyt lähtöhalunsa selväksi, mutta kertoi Sky Sportsille, että aikoo kunnioittaa sopimustaan Leicesterin kanssa, jos siirto Italiaan ei toteudukaan.

– Tiedän Roman tarjouksesta. Leicester ei kuitenkaan hyväksynyt kyseistä tarjousta, joten minun on vaikea tehdä mitään. Roma on suuri seura, jonka kanssa haluaisin neuvotella, mutta en voi tehdä niin, ellei Leicester hyväksy tarjousta.

– Leicester tietää haluni lähteä seurasta, mutta aion kunnioittaa tätä seuraa ja antaa kaikkeni niin pitkään, kun pelaan täällä. En ole neuvotellut minkään seuran kanssa, koska mitään tarjousta ei ole missään vaiheessa hyväksytty. Siirtoikkuna on kuitenkin vielä kuukauden ajan auki.