Liverpool jyräsi Arsenalin yli hurjavauhtisessa huippuottelussa

© Kuva: Getty Images

Liverpool antoi kotistadionillaan Arsenalille isän kädestä Valioliigan huippuottelussa sunnuntaina. Kotijoukkue tykitti jo ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia vierailijoiden verkkoon. Maalin mieheen iskivät Roberto Firmino ja Sadio Mane.

Toisella puoliajalla Liverpool piti pelin vauhdikkaana ja vyörytti hyviä hyökkäyksiä Arsenalin päätyyn. Mohamed Salah iski noin tunnin pelin jälkeen pelin lukemiin 3-0 ja Daniel Sturridge viimeisteli tykkimiesten nöyryytyksen ottelun neljännellä maalilla.

Arsenal on aloittanut kautensa todella heikosti. Se on ottanut kolmesta pelaamastaan ottelusta vain yhden voiton kun kaksi edellistä ottelua on päättynyt tappioon maalierolla 0-5.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!