Napoli raivoissaan sooloilevalle kohuagentille

Monessa liemessä keitetty ja rutkasti mainetta itselleen hankkinut pelaaja-agentti Mino Raiola on suututtanut jalkapalloseura Napolin seurajohtoa, kertoo Calcio Mercato.

Raiola oli nimittäin ehdottanut FC Barcleonalle, että nämä hankkisivat Napolin Lorenzo Insignen PSG:hen lähteneen Neymarin korvaajaksi. Hämmentävän asiasta tekee se, että Raiola ei edusta Insigneä. Raiola ei myöskään ole saanut Barcelonalta tehtäväkseen etsiä heille uutta pelaajaa.

Raiolan roolia tapauksessa voidaan vain arvuutella. Mies ei kuitenkaan ole tunnettu suopeudestaan tai vaatimattomuudestaan. Sen sijaan Raiola on lytätty jalkapallomaailmassa kerta toisensa jälkeen esimerkiksi ahneudesta.

Raiola myönsi ehdottaneensa Insigneä Barcelonan johtajalle Josep Maria Bartomeulle. Raiolan mukaan Insigne olisi sopinut Barcelonaan täydellisesti pelaajaprofiilinsa ja luonteensa perusteella. Barcelona teki sittemmin 60 miljoonan euron tarjouksen Insignestä. Napoli ei kuitenkaan hyväksynyt tarjousta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.