Napoli-valmentaja iloitsi Mestarien liigan lohkopaikasta: ”Haluan kohdata ManU:n”

© Kuva: Getty Images

Napolin päävalmentaja Maurizio Sarri myönsi, että hän haluaisi kohdata Manchester Unitedin Mestarien liigassa.

Sarrin miehistö selvitti eilen tiistaina tiensä Mestarien liigan lohkovaiheeseen voittamalla OGC Nicen viimeisen karsintakierroksen jälkimmäisessä osassa 2-0 (yhteistulos 4-0).

Tämän kauden kilpailussa on nyt mukana kolme joukkuetta Italiasta: Juventus, Roma ja Napoli.

– Haluaisin pelata Manchester Unitedia vastaan Old Traffordila, hehkutti Sarri lehdistötilaisuudessa Football Italian mukaan, kun häneltä kysyttiin mieluisista vastustajista.

– Toivon, että pärjäämme hyvin europeleissä ja Italian kilpailuissa. Onnittelin pelaajiani ja 30 sekuntia myöhemmin kerroin heille, että heidän täytyy kohdata ensi viikonloppuna Atalanta, jota vastaan menetimme paljon pisteitä viime kaudella.

Sarrin mukaan hänen joukkueensa on pidettävä intonsa kurissa lohkopaikasta, mutta sanoi, että hänen pelaajansa ansaitsevat pelata Mestarien liigassa.

– Viimeisen karsintakierroksen arpaonni ei suosinut meitä, ja haluan kiittää pelaajia, jotka näyttivät, kuinka paljon he välittävät Napolista. Osa heistä olisi voinut olla vielä kesälomalla heinäkuun alussa, mutta he halusivat tulla harjoittelemaan joukkueen kanssa.

Italialaisvalmentaja antoi jälleen erityiskiitokset hyökkääjälleen Lorenzo Insignelle, joka viimeisteli Napolin toisen osuman tiistaina.

– Olen sanonut jo 1,5 vuoden ajan, että Insigne on kaikista lahjakkain italialaispelaaja, ja hän edustaa italialaista jalkapalloa. Hän on ”kypsynyt” hyvin, tekee töitä joukkueensa eteen ja on todellinen lahjakkuus.