Juventus aloitti Serie A -kauden tyylikkäällä 3-0-voitolla Cagliarista. Yksi voiton takuumiehistä oli rangaistuspotkun torjunut konkarivahti Gianluigi Buffon.

Juven maaleista vastasivat kärkikolmikko Mario Mandzukic, Gonzalo Higuain skeä Paulo Dybala.

Päävalmentaja Massimiliano Allegri antoi kiitosta myös kapteeni Buffonille, vaikka ei ollut erotuomarin kanssa välttämättä samaa mieltä rankkarivihellyksestä. Buffon torjui Diego Fariasin keskelle suunnanneen rankkarin komeasti 39. minuutilla Juven johtaessa 1-0.

– En halua kommentoida sitä (rankkarivihellystä), mutta onneksi meillä on Buffon, mies kiitteli Premium Sportin haastattelussa.

AC Milan kaappasi kesän aikana Juventuksen puolustaja Leonardo Bonuccin 42 miljoonalla eurolla. Bonucci ajautui Juvessa sanaharkkaan Allegrin kanssa viime kaudella. Päävalmentajan mukaan Juven alakerta pelasi hyvin ilman Bonuccia.

– Kun kaikki auttavat toisiaan puolustuspäässä, meille on vaikea tehdä maalia. Harjoituskaudella useat seurat tekivät meille maalin, joten meidän piti tehdä pieniä muutoksia. Meillä on hyviä puolustajia, joilla ei ehkä ole Leon jalkoja, mutta he voivat kehittyä, Allegri totesi.

Lähde: Calcio Mercato