Pääseekö Alvaro Morata jo avauskokoonpanossa irti paikallisottelussa? – ”Hän on valmis”

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Chelsean manageri Antonio Conte joutui Valioliigan avauskierroksen jälkeen puolustamaan päätöstään päästää seuran kesähankinta, espanjalaishyökkääjä Alvaro Morata, vasta toisella jaksolla kentälle.

Morata, 24, iski Chelsean ensimmäisen kavennusosuman ja syötti toisen, kun lontoolaisjoukkue hävisi kotonaan Burnleylle 2-3.

Conten mukaan Moratan 58 miljoonan punnan (noin 64 miljoonaa euroa) hintalappu ei takaa espanjalaiselle paikkaa avauksessa. Italialaismanageri vaatii tähtihyökkääjältään ehdotonta huippukuntoa, jota Morata on kovaa vauhtia lähestymässä.

– Jos muistatte, niin Morata ei pelannut vakituisesti viime kaudella Real Madridissa, koska hän oli nokkimisjärjestyksessä Karim Benzeman takana, sanoi Conte ESPN:n mukaan.

– Yleensä, kun et pelaa vakituisesti, menetät osan suorituskyvystäsi ja joskus fyysinen kuntosi laskee. Siinä tarvitsee hieman aikaa palautua.

– Haluamme, että Morata pelaa säännöllisesti Chelseassa. Valintoihini ei vaikuta raha. Voimme käyttää paljon rahaa yhteen pelaajaan, ja sitten laitan hänet penkille, koska näen, että tämä pelaaja ei ole vielä valmis pelaamaan. Raha ei vaikuta hänen paikkaansa avauksessa.

Conte vihjasi kuitenkin, että Morata saattaa olla jo alkuvihellyksestä lähtien mukana, kun Chelsea lähtee sunnuntaina hakemaan ensimmäisiä pisteitään tämän kauden Valioliigasta paikallisvastustaja Tottenhamin vieraana.

– Morata on valmis aloittamaan pelin, kyllä. Ehdottomasti. Hänen täytyy vielä parantaa fyysistä kuntoaan ja hän tarvitsee vähän aikaa päästäkseen huippukuntoon, mutta hän kilpailee pelin avauspaikasta.

– Morata on nuori pelaaja. Hän voi pysyä tässä seurassa useita vuosia ja nousta fantastiseksi hyökkääjäksi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!