Alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Tommi Kautonen on nimennyt joukkueensa tuleviin maaottleuihin. Suomi kohtaa harjoitusottelussa Itävallan ja EM-karsintojen avausottelussa Färsaaret.

Pikkuhuuhkajien mukana on myös Twentessä räväkästi kautensa aloittanut Fredrik Jensen, joka teki myös A-maajoukkuedebyyttinsä viime maaliskuussa. Jensen oli myös viime kesäkuussa Huuhkajien mukana kahdessa maaottelussa.

Jensen ei ole näin ollen A-maajoukkueen käytettävissä, kun Huuhkajat kohtaa MM-karsinnoissa Islannin kotonaan ja Kosovon vieraskentällä. Toisaalta Huuhkajat on menettänyt jo mahdollisuuden päästä MM-kisoihin, joten Jensenin tarve on suurempi alle 21-vuotiaiden mukana.

Pikkuhuuhkajien joukkueessa ovat myös useita Veikkausliigan nuoria tähtiä kuten Benjamin Källman sekä Sebastian Dahlström. Mukana on myös Middlesbrough’n nuori lupaus Mikael Soisalo.

Kautonen täydentää vielä ryhmää kahdella pelaajalla myöhemmin. Itävalta-ottelu pelataan 1.9. Hartbergissa ja kotiottelu Färsaaria vastaan pelataan tiistaina 5.9. Lahdessa.

Suomen joukkue:

Hugo Keto, Arsenal FC
Anselmi Nurmela, RoPS
Nicholas Hämäläinen, Queens Park Rangers
Richard Jensen, FC Twente
Leo Väisänen, RoPS
Lassi Järvenpää, RoPS
Rasmus Karjalainen, PS Kemi
Lauri Ala-Myllymäki, Ilves
Benjamin Källman, FC Inter
Saku Savolainen, KuPS
Santeri Hostikka, FC Lahti
Markus Uusitalo, HJK
Aapo Mäenpää, IFK Mariehamn
Aapo Halme, HJK
Mikael Soisalo, Middlesbrough FC
Sebastian Dahlström, HJK
Ilmari Niskanen, KuPS
Mikko Kuningas, FC Lahti
Kaan Kairinen, Skive IK
Fredrik Jensen, FC Twente

Lähde: Palloliitto