Saksalaislehti: Antonio Contelle shokkilähtö Chelseasta – tilalle todellinen yllätysnimi

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Chelsean kerrotaan lähestyneen Borussia Dortmundin entistä valmentajaa Thomas Tuchelia, jotta tämä voisi korvata seuran nykyisen valmentajan Antonio Conten. Asiasta uutisoi saksalaislehti Bild.

Tuchel nousi suuren yleisön tietoisuuteen ollessaan Borussia Dortmundin päävalmentaja kahden vuoden ajan. Menestyksen myötä miestä jopa kaavailtiin Arsenalin pitkäaikaisen valmentajan Arsene Wengerin korvaajaksi.

Tuchel ei kuitenkaan siirtynyt Arsenaliin. Sen sijaan mies jätti pestin myös Dortmundin valmentajana yllättäen viime toukokuussa. Tuchel ehti kerryttämään yhteensä 107 ottelua seuran peräsimessä. Sittemmin Tuchel on pitänyt taukoa valmentajan tehtävistä.

Chelsean nykyinen valmentaja Antonio Conte on vastaavasti ollut menestyksekäs työssään. Italialainen valmentaja johdatteli seuransa valioliigamestaruuteen viime kaudella. Conten on kuitenkin kerrottu olevan huonoissa väleissä Chelsean johtokunnan kanssa.

Conte on jatkuvasti kritisoinut lontoolaisseuran johtoa, joka valmentajan mukaan estää häntä tekemästä haluamiaan hankintoja. Conten jatkosopimus Chelsean kanssa on puhuttanut pitkin kesää. Miehen kerrotaan tahtovan lisää rahaa, vaikka hän ei olekaan suostunut kirjoittamaan jatkosopimusta. Conten tämänhetkinen sopimus jatkuu vuoteen 2019 saakka.

Bildin mukaan Chelsean seurajohdon kärsivällisyys Conten kanssa olisi nyt loppunut. Lähde kertoo, että Chelsean johtaja Marina Granovskaia olisi kontaktoinut Tuchelia ja ehdottanut tälle siirtoa Conten tilalle.

Bild ei tähdentänyt, että koska Tuchel voitaisiin mahdollisesti nähdä Stamford Bridgellä. Varmaa kuitenkin on, että Chelsean apea preseason ja kuiva 2-1-voitto Tottenhamista eivät ole nostaneet Conten arvoa seuran johtokunnassa.

Barcelonan entinen johtaja Luis Enrique on lähteen mukaan ollut toinen vaihtoehto Conten korvaajaksi. Lähteen mukaan Tuchel puhuu englantia paremmin kuin Enrique ja on näin ollen asianmukaisempi vaihtoehto lontoolaisseuralle.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!