AC Milanin hyökkäystä 2000-luvulla päälliköinyt Andriy Shevchenko on avannut ajatuksiaan seuran nykyisestä toiminnasta.

Shevchenkon mukaan Milanin nykyinen siirtotoiminta näyttää enemmän spontaanilta, kuin suunnitelmalliselta. Mies uskoo, että valmentaja Vincenzo Montellalla on selkeä näkemys siitä, miten asioiden tulee olla. Siitä huolimatta entinen hyökkääjä kokee, että valmentaja ei aina saa asioita tehtyä tarvittavalla ripeydellä.

– En tiedä, mitä odottaa. Minusta tuntuu, että on olemassa kaksi tapaa saavuttaa tuloksia. Suunnitelmallinen ja spontaani. Milanin siirtopolitiikka on kaoottista, eikä siinä tunnu olevan suurta suunnitelmaa, Shevchenko päivittelee.

– Tällä hetkellä heillä on todella paljon uusia pelaajia. He hankkivat pelaajan tietylle paikalle ja kuukauden kuluttua he hankkivat jälleen uuden pelaajan samalle paikalle.

Milan on käyttänyt kuluvana kesänä yli 200 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin. Seura on hankkinut muun muassa Leonardo Bonuccin, Hakan Calhanoglun, sekä Andre Silvan.

Legendaarinen Shevchenko on urallaan takonut Milanille yhteensä 175 maalia 322 ottelun aikana. Mies laittoi nappulakengät naulaan vuonna 2012 ja on sittemmin mukana muun muassa Ukrainan maajoukkueen toiminnassa, sekä Ukrainan politiikassa.

Shevchenko on kaikki euroopan kilpailut huomioiden tehnyt viidenneksi eniten maaleja. Mies voitti Kultaisen Pallon vuonna 2004.

Lähde: Football Italia