Southampton tiedotti keskiviikkona hankkineensa keskikenttäpelaaja Mario Leminan Juventuksesta viiden vuoden sopimuksella.

Gabonilaistaiturin lahjoihin ja kehitykseen on Southamptonissa kova luotto. Southampton maksoi miehestä 17 miljoonaa euroa, joka on seuran uusi siirtoennätys.

Yksi seuran suurimmista legendoista Matt Le Tissier luottaa Leminan taitoihin niin kovin, että hän ei usko uuden tulokkaan pysyvän seurassa kauan.

– Tervetuloa Southamptoniin, Mario Lemina! Ja onnea ensi vuoden siirrollesi Liverpooliin, kirjoitti Le Tissier Twitter-tililleen. Katso twiitti alta. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Matt Le Tissier ✝️

@mattletiss7
Welcome to @SouthamptonFC @LeminaM_13 and good luck on your next move to Liverpool next year 😉😂

Englantilaisjalkapallossa siitä on tullut jo yleinen vitsi, että Liverpool ostaa aina kesäisin Southamptonin parhaat pelaajat. Liverpool on syytänyt jo lähes 100 miljoonaa puntaa (noin 110 miljoonaa euroa) Southamptonin suuntaan sitten vuoden 2014.

Adam Lallana, Dejan Lovren, Sadio Mane, Nathaniel Clyne ja Rickie Lambert ovat kaikki vaihtaneet Englannin etelärannikolta Liverpooliin punapaitaan viimeisen kolmen vuoden aikana. Mainituista vain Lambert on jatkanut matkaansa muualle, hän siirtyi yhden Liverpool-kauden jälkeen West Bromwich Albioniin.

Vitsi on jatkanut kiertämistään myös tänä kesänä, sillä Liverpool on ollut kiivaasti tavoittelemassa Southamptonin hollantilaispuolustajaa Virgil Van Dijkia, joka on ilmoittanut omista lähtöhaluistaan useaan otteeseen.