Sosiaalinen media reagoi Shefki Kuqin lähtöpasseihin – ”Nyt voikin taas varmaan käydä peleissä”

© Kuva: Juha Tamminen
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

FC Inter tiedotti tänään torstaina, että päävalmentaja Shefki Kuqi on vapautettu tehtävästään. Valmennusvastuun edustusjoukkueesta ottaa italialainen apuvalmentaja Fabrizio Piccareta, joka siirtyi turkulaisseuraan viime talvena.

Kuqin lähtö Interistä aiheutti nopeasti suuren määrän reaktioita sosiaalisessa mediassa. Twitterissä spekuloitiin muun muassa sillä, jatkaako Shefkin veli Njazi Kuqi enää joukkueessa ja uskaltaako yksikään Veikkausliigan joukkue enää antaa ”Sheriffille” mahdollisuutta. Miehen pisin voittoputki valmentajana Suomen pääsarjassa on vain yhden ottelun mittainen.

Voit katsoa Twitterin reaktioita alta.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle FC Inter Turku - FC Honka 21.07.2019

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!