FC Barcelonalla on kaksi pelaajaa, joita seura yrittää kiinnittää, jahka se ei onnistu hankkimaan Liverpoolin Philippe Coutinhoa huomiseen mennessä, kertoo Sport.

Coutinhon tiedetään olevan Barcelonan pääasiallinen kohde, mutta Liverpool on haluton neuvottelemaan pelaajan siirrosta. Hankalaksi tilanteen tekee Coutinhon oma lähtöhalu Barcelonaan.

Mikäli Liverpool pysyy kovana, eikä myy Coutinhoa, tulee Barcelona kääntymään aluksi Juventuksen puoleen. Ensimmäinen vaihtoehto Coutinholle on nimittäin Paulo Dybala. Lähteen mukaan siirto on mahdollinen, mutta se tulee Barcelonalle kalliiksi. Dybalan neuvottelut aloitetaan 100 miljoonasta eurosta.

Sportin mukaan toinen potentiaalinen hankinta on AS Monacon Thomas Lemar. 21-vuotias peluri on ollut myös Liverpoolin tähtäimessä. Barcelonalla on kuitenkin enemmän rahaa käytettävissään. Lähteen mukaan Lemar siirtyy rahasta huolimatta todennäköisemmin Liverpooliin, mutta asiaa on viivytetty Coutinhon epävarman tilanteen vuoksi.