Entinen Tottenhamin manageri Tim Sherwood varoittaa entistä seuraansa Danny Rosen myymisestä. Tottenham myi aiemmin kesällä jo oikean laitapuolustajansa Kyle Walkerin Manchester Cityyn ja seuralla ei ole Sherwoodin mielestä varmaa menettää myös vasenta puolustajaansa.

– He ovat menettäneet parhaan oikean laitapuolustajansa, Kyle Walkerin, joten he eivät voi menettää Danny Rosea. Joten tilanne, jonka kanssa managerin on kamppailtava, on todella herkkä, hän sanoi Talksportille.

Sherwood tietää myös sen, että Rosea ei ole helppoa käsitellä.

– Valmentajana ei halua polttaa siltoja pelaajiin. Tunnen Dannyn, hänen persoonansa ja millainen hän voi olla. Joskus heille ei voi sanoa aivan suoraan, koska sitä tarvitsee pelaajiaan ja Tottenham todella tarvitsee häntä.

Sherwoodin mukaan Rosen veroisia pelaajia ei montaa löydy.

– Hän on yksi parhaista vasemman laidan puolustajista, ellei jopa paras, Sherwood päätti.