Veikkausliigan superyllättäjä rustasi valmentajalleen jatkopahvin – ”Tehty asioita järki päässä”

© Kuva: Juha Tamminen

Ilves ja päävalmentaja Jarkko Wiss ovat sopineet uudesta päävalmentajasopimuksesta, joka ulottuu vuoden 2020 lokakuuhun, joukkue tiedottaa nettisivuillaan.

Wiss saapui tupsukorvien leiriin puolisentoista vuotta sitten. Ilveksen käskijä on tänä aikana saavuttanut komeita asioita, sillä tuoretta päävalmentajan pestiä edelsi viime kaudella jalkapallotoimittajien yhdistyksen valinta Vuoden valmentajaksi.

– Pääsen valmentamaan omassa kotikaupungissani, joten olo on etuoikeutettu. Lapsuudenkotini on aivan Tammelan stadionin vieressä. Ilveksessä on tehty asioita järki päässä ja maltillisesti. Taustatiimin sisällä annetaan palautetta suuntaan ja toiseen. Kaikki kantavat kortensa kekoon, Wiss kuvailee seuratoimintaa Ilveksen kotisivuilla.

Wissistä on taatusti iloa tamperelaisille myös jatkossa, sillä hän tietää, kuinka nuorempienkin pelaajien kanssa tulee toimia.

– Junnuikäluokista minulla on 2001 syntyneisiin asti melko hyvä tietopohja, ja sitä nuorempiin päivitän vielä tatsia. Katson aktiivisesti pelejä ja keskustelen talenttivalmentajien kanssa. Tuntosarvet ovat siinä mielessä edelleen tallessa, ennen Ilves-pestiään U19-maajoukkuetta valmentanut Wiss alleviivaa.

Tavoitteet joukkueen leirissä ovat varsin selvät.

– Meillä Ilveksessä on useita hedelmää kantavia ikäluokkia tulossa, joten edustusjoukkueen mukaan voidaan jatkossakin nostaa oman kylän poikia. Pelaajakehitykseen kuuluu kotimaan pääsarjatason lisäksi tavoitteet ulkomaiden isoille kentille.

Ilves on tällä hetkellä Veikkausliigassa upeasti viidentenä. Vasta kesäksi 2015 pääsarjaan noussut tamperelaislauma sijoittui vastaavalle sijalle myös viime kaudella.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.