Asiantuntija tylytti Paul Pogbaa naurettavasta syystä – ”Käyttäytyy kuin murrosikäinen”

© Kuva: Getty Images

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n asiantuntija Garth Crooks otti tulilinjalleen Manchester Unitedin tähtipelaaja Paul Pogban.

Crooks ruotii maanantaisin menneen viikon tapahtumia Valioliigassa. ManU pelasi vieraskentällä 2-2-tasapelin Stoken kanssa, ja Pogba alusti Marcus Rashfordin tekemän 1-1-maalin.

Pogban peliesitys ei kuitenkaan kiehtonut Crooksia niin paljon kuin ranskalaisen keskikenttämiehen ulkomuoto. Crooks otti tiukati kantaa Pogban hiusmalliin.

– Haluan myös keskustella Pogban uudesta kampauksesta, jossa on punainen viiva. Mainitsen sen siksi, että hän haluaa selvästi herättää sillä huomiota. Hänellä on niin paljon tekemisestä Unitedissa ja silti hän käyttäytyy kuin murrosikäinen, Crooks sivalsi.

– Hiustyyli ei määritä kuinka hyvin hän kontrolloi palloa tai syöttöä, mutta se kertoo jotain hänen ajatuksistaan tällä hetkellä. Huomio pitäisi saada maaleilla ja esityksillä, ei halvoilla markkinointitempuilla, asiantuntija tylytti.

Kaikki eivät jaa Crooksin mielipidettä. Esimerkiksi jalkapallosivusto 101 Great Goals kuvailee Crooksin kritiikkiä naurettavaksi.

– Onko hän tosissaan? Crooksista tulee mieleen dinosaurus tuollaisen mielipiteen kanssa. Pogban hiustyyli on ollut jo vuosia silmiinpistävä, ja se on hänen tapansa ilmaista persoonallisuuttaan. Kannattaako BBC:n sivuilla haukkua Pogbaa tämän vuoksi? Vaikuttaa pikkusieluiselta, Crooksin kritiikistä todetaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.