Chelsea-tähti avautui vaikeasta viime kaudestaan: ”Harva tietää, mitä kävin läpi”

© Kuva: Getty Images

Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fabregas joutui viime kaudella katsomaan useamman ottelun vaihtopenkiltä. Valioliigan mestaruuteen päättynyt kausi oli haastava espanjalaispelurille.

30-vuotias Fabregas joutui viime kaudella hakemaan pelituntumaa jopa reservien puolelta. Manageri Antonio Conte ei meinannut löytää sopivaa roolia Fabregasille, joka pelatessaan oli kuitenkin varsin tehokas. 29 pelaamassaan ottelussa Fabregas teki viisi maalia ja antoi 12 maaliin johtanutta syöttöä. Ja silti mies oli vain 12 kertaa avauskokoonpanossa.

– En kiellä sitä, se oli vaikea kausi. Pelasin kuitenkin kokoajan (Jose) Mourinhon ja (Guus) Hiddinkin alaisuudessa, ja yhtäkkiä minuun ei luotettu enää samalla tavalla, Fabregas kertoi Marcalle.

Fabregas taisteli tiensä kuitenkin Conten suosioon ja loppukaudesta peliaikaa tuli selvästi enemmän. Tällä kaudella mies on ollut jokaisessa pelissä kentällä, paitsi pelikiellon vuoksi Tottenhamia vastaan.

– Harva tietää, mitä kävin läpi noina kuukausina. Jotkut ihmiset menivät jo niin pitkälle, etteivät he pitäneet sitä enää vaivan arvoisena. Vain minun perheeni tietää, mitä kävin läpi, Fabregas kertoi.

Fabregas olisi myös mielellään pitänyt hyvän ystävänsä Diego Costan Chelseassa. Costa joutui kuitenkin Conten koirankoppiin, ja mies siirtyi Atletico Madridiin, vaikka hän voi pelata uudessa seurassaan vasta ensi tammikuussa siirtokiellon takia.

– Toki olisin mielellään jatkanut hänen kanssa joukkuetovereina. Diego ei tule koskaan olemaan vastustaja minulle, Fabregas sanoi.

Lähde: Daily Mail


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.