Valioliigaseura Arsenal tarjosi AS Monacolle taannoin 100 miljoonaa euroa Ranskan maajoukkueen laitahyökkääjästä Thomas Lemarista. Vaikka hyökkäävä keskikenttäpelaaja kaupasta kieltäytyikin, ei Arsenalin manageri Arsene Wenger aio luovuttaa.

– Hän päätti jäädä Monacoon. Teimmekö 100 miljoonan euron tarjouksen? Kyllä. Aiommeko tehdä toisen tarjouksen? Kyllä, Wenger sanoi goal.comin mukaan ranskalaiselle Telefootille.

– Hän on aina valmis vastaanottamaan pallon, hän on täysin valmis sekä puolustukseen että hyökkäykseen, Wenger kehui.

Ranskalaislehti L’Equipen mukaan myös Liverpoolilta tarjouksen saanut Lemar antoi viimeeksi torstaina oivan näytön taidoistaan. Ranskan upeassa 4-0-voitossa hän upotti kaksi maalia Hollannin verkkoon.

– Nyt aion tehdä hyvän kauden seurassani, yritän edetä urallani Monacossa, ranskalainen oli sanonut sivuston jutun mukaan Canal+:lle.