Huuhkajien keskikenttäpelaajalle suitsutusta – arvostettiin Alfredo Morelosin kanssa samaan kastiin

© Kuva: Getty Images

Glen Kamara jätti kesällä taaksensa Valioliigan suurseura Arsenalin ja lukuisat lainapestit. 21-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi Skotlantiin Dundee FC:n riveihin peliajan perässä.

Kamara on vakuuttanut otteillaan Skotlannissa. Ensin tuli kutsu Huuhkajien mukaan, vaikka peliaikaa ei vielä herunut MM-karsintaotteluissa. Nyt Skottimedia The Scotsman noteerasi Kamaran vahvan alkukauden ja nosti miehen hankinnan kesän viiden parhaimman hankinnan joukkoon sellaisista pelaajista, joista ei juuri tiedetty ennen kautta.

Kamara on pelannut Dundeen riveissä kaikissa kauden sarja- sekä cup-otteluissa.

– Kamara on aito puolustava keskikenttäpelaaja. Hän on energinen ja antaa kaikkensa kentällä. Hän pysyy omalla pelipaikallaan kurinalaisesti. Hänen tehtävä on olla neljän miehen puolustuslinjan edessä suojatakseen puolustuslinjaa ja tehdäkseen katkoja. Ja sen hän myös tekee, The Scotsman -lehden toimittaja Craig Fowler kirjoittaa.

Vähemmän yllättäen myös HJK:sta Rangersiin siirtynyt maalitykki Alfredo Morelos nousi tälle listalle. Morelos on tykittänyt neljässä sarjaottelussa kolme maalia ja hänet valittiin hiljattain kuukauden parhaaksi pelaajaksi Skotlannin Valioliigassa, lue lisää täältä.

– Siihen nähden, että Morelosin oletettiin olevan vain boksipelaaja, hän osoitti edellisessä 3-1-voitossa Ross Countya vastaan, pystyvänsä putoamaan alemmas ja pelaamaan yhteen joukkuetoveriensa kanssa, kun tilanne sitä vaati. Vaikka hän ei ole isoin hyökkääjä, hänen ominaisuutensa leijua ilmassa tekee hänestä todellisen uhan päällään sekä jaloillaan, Fowler kehuu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.