Manchester Unitedin manageri Jose Mourinhon mukaan ”hän tuntee olonsa heikommaksi” ilman belgialaista keskikenttäpelaajaa Marouane Fellainia.

Mourinho kertoi maanantaina Mestarien liigan lehdistötilaisuudessa, että Fellainin, 29, pelaaminen tiistaina lohkovaiheen avausottelussa sveitsiläistä FC Baselia vastaan on epävarmaa.

Fellaini oli sivussa myös lauantaina pohjevaivan takia, kun ManU pelasi Valioliigassa Stoke Cityn kanssa 2-2-tasapelin.

Belgialaisen otteet ovat jakaneet United-kannattajien mielipiteitä hänen liityttyä seuraan vuonna 2013 Evertonista, mutta Mourinho on aina painottanut, kuinka tärkeä pelaaja Fellaini joukkueelleen on.

– Tarvitsen häntä. Hän on erittäin tärkeä pelaaja minulle, paljon tärkeämpi kuin voitte kuvitella. Olen heikompi ilman häntä, sanoi Mourinho BBC:n mukaan.

ManU joutuu lähtemään tiistain euro-otteluun ilman puolustajiaan Phil Jonesia ja Eric Baillya, jotka ovat pelikiellossa.

Mourinho kertoi lehdistötilaisuudessa, että joukkueen ykkösvahti David De Gea aloittaa Baselia vastaan ManU:n maalilla Sergio Romeron sijaan. Romero sai viime kaudella vastuuta pääasiassa cup-kilpailuissa.